Bedrukte windjacks

Als je je eigen windjack gaat ontwerpen, zul je ontdekken dat dit een van de populairste promotionele kledingstukken is. Deze jacks zijn gemaakt van licht materiaal en zijn gemakkelijk klein op te vouwen. Dat maakt ze erg praktisch en handig om mee te nemen in je tas of rugzak. In de collectie bedrukte windjacks van Promotique vindt je tal van merken en stijlen, ook voor mannen en vrouwen, zodat je precies het juiste jack kunt kiezen.

Windjacks

  • 2 vermelding(en) gevonden
(4)
Vanaf 46,68 Excl. btw
Geen minimum hoeveelheid
(4)
Vanaf 70,03 Excl. btw
Geen minimum hoeveelheid

Voordelen van windjacks

Doordat ze zo licht en gemakkelijk op te vouwen zijn, zijn bedrukte windjacks een promotioneel kledingstuk dat je klanten en collega's lang zullen gebruiken. Dat betekent een langdurigere exposure voor je logo en je bedrijf. Bovendien zijn bedrukte windjacks ideaal voor sportevenementen en bedrijfsuitjes, waar het water- en winddichte materiaal iedereen warm en droog houdt. En door je geborduurde windjacks uit te delen op beurzen en evenementen, wordt je logo door nog meer mensen gezien.

Hoe ontwerp je jouw bedrukte windjack?

Een stijl kiezen

  • Kies een kleur voor het windjack die bij de kleuren van je logo past.
  • Bedenk wanneer jij (of je team) het windjack zult gebruiken: om weg te geven tijdens een vakbeurs of voor een sport- of teambuildingevenement? Dat heeft invloed op het materiaal voor je jack.

Je windjack personaliseren

  • Zorg ervoor dat het ontwerp van je logo duidelijk is en opvalt.
  • Als er tekst in voorkomt, kies dan een lettertype en -grootte die goed leesbaar zijn.
  • Upload een bestand naar keuze, zoals .pdf, .ai, .jpeg, .png of .ppt.

De juiste decoratietechniek selecteren

Er zijn een paar verschillende opties om je logo op je windjack te drukken.

Full-colour transfer: fotorealistische print die rechtstreeks op het windjack wordt gedrukt.
Geborduurd: gedetailleerd naaldwerk waardoor de kleur en textuur lang goed blijven.

Veelgestelde vragen

V: Wat is het verschil tussen een windjack en een parka?
A: Een windjack is over het algemeen dunner en beschermt tegen wind en lichte regen. Een parka is meestal dikker, zwaarder en meer geschikt voor kouder weer.

V: Welke kleuren zijn er beschikbaar?
A: Voor windjacks kun je kiezen uit veel kleuren, variërend van zwart en blauw tot roze en rood. We raden aan een kleur te kiezen die past bij je logo. Je kunt alle kleuren zien met behulp van het filter aan de linkerkant van de pagina met resultaten.

V: Hebben jullie stijlen voor mannen en vrouwen?
A: Ja, sommige van onze windjacks zijn beschikbaar in stijlen voor zowel mannen als vrouwen, zodat je de juiste jacks kunt bestellen voor je team.

V: Moet ik een minimale hoeveelheid bestellen?
A: We bieden veel gepersonaliseerde windjacks zonder minimum bestelhoeveelheid. Dat betekent dat je een enkel exemplaar of precies het benodigde aantal kunt bestellen, zodat je niet met een hoop extra windjacks blijft zitten. We raden aan om het filter 'Aantal' te gebruiken als je op zoek gaat naar je windjack.

Bel ons: 077 - 808 03 16