Door naar hoofdcontent

Coronavirus/COVID-19: Updates van Promotique en veelgestelde vragen

EEN BERICHT AAN ONZE KLANTEN

Het zijn onzekere en ongekende tijden voor iedereen... vooral voor ondernemers met een klein bedrijf. We wilden je weten dat we er nog zijn, dat we voor je aan de slag blijven gaan en tegelijkertijd onze medewerkers veilig houden.

Hieronder vind je informatie (updates, veelgestelde vragen, advies en inspiratie en meer) die nuttig kan zijn, vooral in deze tijden. We willen ook graag van je horen hoe het gaat. We hebben informatie toegevoegd hoe je in contact kunt komen met ons en met collega-ondernemers. We zijn ons ervan bewust dat de situatie onvoorspelbaar is en voortdurend verandert. We doen ons best om voor je aan de slag te blijven en je gaandeweg op de hoogte te houden.

Zoals altijd: bedankt dat je een trouwe klant bent.

Blijf veilig.

Het team van Promotique

WAARSCHUWINGEN EN UPDATES

Promotique-updates (Voor het laatst bijgewerkt op: maandag 23/3/20)

Drukkerij: Onze drukactiviteiten gaan zonder vertraging en onderbreking door en ons team neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen.

Bezorging: Onze bezorgingsservice is actief en werkt zonder problemen, dus je kunt je bestellingen gewoon ontvangen.

VEELGESTELDE VRAGEN

V: De maatregelen zijn in elk land anders. Kan ik nog producten bestellen en bezorgd krijgen?
De diensten van Promotique blijven over de hele wereld actief en ons team blijft samenwerken met externe bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd wordt bezorgd.

V: Welke maatregelen nemen jullie om je medewerkers veilig te houden?

  • De gezondheid en veiligheid van al onze medewerkers is onze topprioriteit. Elke locatie moet rekening houden met plaatselijke omstandigheden. We nemen actief stappen om het risico op besmetting van teamleden op elke locatie zo klein mogelijk te maken. Aan alle teamleden die thuis kunnen werken, hebben we gevraagd dat ook te doen. We evalueren continu welke aanvullende stappen nodig zijn om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te waarborgen.
  • Voor locaties waar medewerkers van ons op locatie moeten zijn om hun werk te doen, hebben we strengere schoonmaak-, desinfectie- en andere gezondheidsprotocollen.

V: Is de service aan Promotique-klanten stopgezet?

  • We hebben tot nu toe erg weinig onderbrekingen gehad in de service aan onze klanten.

V: Verwachten jullie dat er fabrieken moeten sluiten?

  • We verwachten op dit moment niet dat onze fabrieken moeten sluiten. Maar het zou onverantwoord zijn om geen plan te hebben voor scenario's die van het ergste uitgaan. Daarom hebben we noodplannen gemaakt en getest om de bedrijfsactiviteiten door te laten gaan in het geval dat een van onze vele fabrieken of klantenserviceafdelingen met problemen te maken krijgen.
  • De gezondheid en veiligheid van al onze medewerkers blijft altijd onze topprioriteit. Voor onze fabrieks- en klantenservicelocaties, waar de kernwerkzaamheden van onze medewerkers niet op afstand kunnen worden uitgevoerd, hebben de plaatselijke managers maatregelen ingevoerd, waaronder strengere schoonmaak- en desinfectieprotocollen, het aanpassen van diensten zodat er geen overlap tussen diensten is en de mogelijkheid voor medewerkers om hun temperatuur op te nemen, om zo de gezondheid en veiligheid te blijven garanderen.

V: Wat is de impact van een tijdelijke sluiting van een fabriek of klantenserviceafdeling?

  • Als wereldwijd bedrijf hebben we indien nodig de mogelijkheid om de productie en klantenservice te verplaatsen naar gebieden waar geen infecties zijn. We hebben bij Promotique teams klaarstaan en hebben open communicatiekanalen met andere Cimpress-bedrijven om onze ervaringen en leerpunten te delen.

V: Gaan jullie er vanuit dat de productieketen wordt stopgezet?

  • Onze productieketen blijft solide en we hebben nog voor maandenlang grondstoffen op voorraad.

AANVULLEND ADVIES EN INSPIRATIE

Handige informatiebronnen voor ondernemers